Pelit
 
Afrikan tähti
Afrikan tähti on Kari Mannerlan laatima suomalainen lautapeli, jossa pelaajien tavoitteena on löytää Afrikan tähti -niminen jalokivi. Vuonna 1951 julkaistusta Afrikan tähdestä tuli hyvin suosittu Suomessa, ja sitä on myyty kansainvälisesti yli neljä miljoonaa kappaletta.
 
Alias
Alias on lautapeli, jossa pelaajien tehtävänä on selittää sanoja toisilleen pelikorteista. Peliä pelataan vaihtelevan kokoisina joukkueina. Alkuperäisen Aliaksen kehitti Mikko Koivusalo vuonna 1989, ja sitä valmistaa Tactic Games Oy Tactic-brändin alla. Pelistä on vuosien varrella ilmestynyt useita eri versioita.
 
Biljardi
Kasipalloa pelataan 15 numeroidulla kohdepallolla sekä lyöntipallolla. Lyöjän 7 pallon ryhmä (pallot 1-7 ja 9-15) eli ”väri” pitää olla kaikki pussitettuina jotta hän voi pussittamalla kasin voittaa pelin. Kaikki lyönnit maalataan
 
Century Spice Road
Century: Spice Road on ensimmäinen pelisarjasta, joka tutkii jokaisen vuosisadan historiaa, ja ensimmäisen erän teemana on maustekauppa. In Century: Spice Road, pelaajat ovat asuntovaunupäälliköitä, jotka kulkevat kuuluisan silkkitiellä toimittaakseen mausteita mantereen kaukaisille maille tunnetta ja kunniaa varten.
 
Darts
Vakiokorkeus lattiasta napakympynä tikkatauluun on 5 jalkaa 8 tuumaa, kun taas ochin (etäisyys taulun etupuolen ja ylälinjan välillä) tulisi olla 7 jalkaa 9,25 tuumaa. Perussäännöt: 501-pelin tavoitteena on, että yksi pelaaja tai joukkue saavuttaa ensimmäisen nollan saavuttaen kokonaismäärän 501.
 
Kimble
Kimble on suomalainen 2–4 pelaajan lautapeli, jota valmistaa Tactic Games Oy. Se on yhdysvaltalaisen Trouble-lautapelin lisenssiversio. Pelin tavoitteena on noppaa heittämällä kuljettaa omat pelinappulansa kotipesästä pelilaudan kehää myöten maaliin ennen vastapelaajia. Jos nappula osuu vastapelaajan varaamaan ruutuun, hänen nappulansa palautuu kotipesään.
 
Mitä missä millon
Kysymyksiä itsestä, luonnosta, ilmiöistä ja eläimistä. Vahvistaa vuorovaikutustaitoja.
 
Monopoly
Monopoly on Hasbron julkaisema lautapeli. Pelissä pelaajat heittävät kaksi kuusipuolista noppaa liikkuakseen pelipöydällä, ostamalla ja myymällä kiinteistöjä ja kehittämällä niitä talojen ja hotellien kanssa. Pelaajat keräävät vuokraa vastustajiltaan tavoitteena saada heidät konkurssiin.
 
Piirrä ja arvaa
Piirrä ja Arvaa on lautapeli. Pelissä yritetään saada pelikavereita arvaamaan tietty sana piirtämällä se paperille. Piirrä ja arvaa -kuva-arvoituspelejä valmistaa suomalainen Tactic Games Oy Tactic-tuotemerkin alla.
 
Pykäläviidakko
Suomalaiset rakastavat sääntöjä, vai mitä? Tässä pelissä saat keksiä mitä hulvattomimpia pykäliä ja bluffata toisilta pisteitä.
 
Rappakalja
Rappakalja on lautapeli, jossa pelaajan tavoitteena on huijata vastapelaajaa uskomaan kunkin pelaajan itse keksimää selitystä.
 
Scrabble
Scrabble on yhdysvaltalaisen Alfred Mosher Buttsin vuonna 1938 kehittämä sanapeliklassikko. Scrabble on maailman suosituin sanapeli. Se on julkaistu vuoteen 2010 mennessä lähes 30 kielellä yli 120 maassa, ja sitä on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta. Scrabblea pelataan myös kilpailumielessä, ja siinä järjestetään maailmanmestaruuskilpailuja.
 
Shakki
Shakki eli šakki on strateginen lautapeli, jossa kaksi pelaajaa siirtää vuorotellen omia nappuloitaan 8 × 8 ruudun kokoisella, usein mustavalkoisella ruutulaudalla, shakkilaudalla.
 
Smart ass
Mieti äkkiä - vastaa ensin ja voita
 
Trivial Pursuit
Trivial Pursuit on tietokilpailulautapeli, jonka kehittivät joulukuussa 1979 Chris Haney ja Scott Abbott Montrealissa, Quebecin osavaltiossa Kanadassa. Varsinaisesti peli julkaistiin vuonna 1981.